ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ ЩОДО ПУТІВОК В ОЗДОРОВЧІ ТАБОРИ


ШАНОВНІ БАТЬКИ!

МИ ВДЯЧНІ ВАМ ЗА СПРИЯННЯ ТА ДУЖЕ ПИШАЄМОСЬ ВАШОЮ ДИТИНОЮ - призером ХV ЕКО-ЕНЕРГО-КОНКУРСУ творчих робіт на теми збереження природних та енергетичних ресурсів для школярів,молоді та сімей під девізом « УКРАЇНІ – ЗЕЛЕНИЙ КУРС!» - 2021р.

Для отримання безкоштовної путівки для вашої дитини по програмі «ОБДАРОВАНА ДИТИНА» в оздоровчі табори Харківської області - вам слід звернутися до Управління у справах сім,ї, молоді та спорту для подання заяви та документів (для відпочинку влітку 2021р. – терміново, для відпочинку влітку 2022р. - до травня 2022р.(краще в лютому-березні 2022р.)):

1.Копія та оригінал - свідоцтва про народження дитини.

2.Копія та оригінал – ідентифікаційний код дитини.

3.Копія та оригінали – грамоти, подяки дитини за 2021-2022р.р. за 1-3 місце з підписами та печатками не нижче районного рівня.

4. Довідка зі школи, де навчається дитина про те, що дитина НЕ оздоровлювалася в 2021\2022 навчальному році за бюджетні кошти (на бланку, з печаткою та підписом) - дата довідки не раніше 3днів до виїзду до табору

5. Копія та оригінал – паспорт, код одного з батьків


Будемо вдячні за повідомлення в зручній формі про путівку та відпочинок. Запрошуємо до участі в наших заходах та членства в нашій молодіжній організації для вашої дитини з отриманням особливих пропозицій (на сайті та регулярних зустрічах). БУДЕМО ВДЯЧНІ ЗА БУДЬ-ЯКУ ДОПОМОГУ!

Бажаємо вашій дитині та сім,ї здоров,я та великих успіхів!

З повагою, директор ХМГО «Енергія миру» Суханова Тетяна Олексіївна 
валеолог-педагог, магістр державного управління, багатодітна мама.