РЕЗУЛЬТАТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «Кооординаційна та просвітницька робота для надання термінової допомоги (їжа, теплі речі, ліки) населенню в м.Харкові та Харківській обл. завдяки збору коштів під час воєнних дій та відновлення миру після закінчення воєнних дій»

Наша організація реалізувала цей проєкт з 10.03 по 08.12.2022 року в рамках конкурсу грантів «Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних обставинах» Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізовується головним партнером-виконавцем ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та Верховенство права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку.
 
Головною метою проєкту було надання термінової допомоги населенню в м.Харкові та Харківській обл. для виживання під час воєнних дій рф проти України.

Участь в підготовці та реалізації проєкту допомогла учасникам подолати великий страх, стреси, розгубленість перед війною, невизначеність в питаннях виживання.

Завдяки проєкту ми зібрали 29640,00 грн. благодійної допомоги та надали допомогу 8633 чол. та до 20.03.2023р. ще буде надана допомога канцтоварами та книгами 150 школярам м.Харкова та Харківської обл. Таким чином разом нашу допомогу отримають 8783 чол. з м.Харкова та Харківської обл.

В ході реалізації проєкту ми знайшли нових партнерів - ГО «Україна – СОС» м.Львів та НДО «Зроби місто» м.Харків. Заплановані дії для реалізації проєкту виконані повністю. Спільними зусиллями була зроблена велика робота:

- для організації збору благодійної допомоги ми розробили та активно розповсюдили через соцмережі змонтоване відеозвернення українських дітей до людей всього світу про надання термінової допомоги з перекладом на іноземну мову (декілька тисяч поширеннь),

- розтиражували та поширили на заходах кольорові буклети про нашу організацію та проєкт,

- підготували необхідні бланки та провели 2 опитування населення м.Харкова та Харківської обл. щодо необхідної для них конкретної допомоги. Це дало змогу надання допомоги людям – саме те, що їм найбільше було потрібне в цей час (питна вода, їжа, ліки),

- підготували та провели 3 інструктажі для 72 волонтерів та 5 просвітницьких зустрічей для 41 чол. - населення м.Харкова та смт Бабаї Харківського району Харківської обл.

Ми щиро вдячні нашим партнерам ГО «Україна – СОС» м.Львів, НДО «Зроби місто» м.Харків та активістам Лисенко Владиславу та Неллі, Романцовій Катерині Володимирівні, Гольденштейн Павлу Бенціоновичу, Гаєвій Анастасії, Лізогубовій Кристині, Лисенко Анатолію Андрійовичу. Та маємо надію на подальшу співпрацю.